Skip links

Heerlijk thuiskomen in uw eigen chalet…

De laatste jaren is de vraag naar tweede woningen in Zeeland enorm gestegen. Geen wonder, want met de meeste zonuren en kilometers aan strand is Zeeland hét perfecte alternatief voor verre vakantiebestemmingen in het buitenland. Steeds meer mensen ontdekken Zeeland ook als bestemming om actief bezig te kunnen zijn. Met kilometers aan wandel- en fietspaden, sfeervolle dorpen en steden, bossen en kreken, muziek- en foodfestivals, en ontelbare horecagelegenheden hoeft u zich in Zeeland geen moment te vervelen. En valt er dan toch eens een bui, dan klaart het aan zee gelukkig altijd snel weer op!

Vrij besteedbaar vermogen

Om een chalet te kunnen kopen, is het noodzakelijk dat u (grotendeels) over vrij besteedbaar vermogen beschikt. Banken en andere financiële instellingen hanteren namelijk strenge eisen voor het verstrekken van een financiering voor een recreatiewoning.  

Beschikt u niet over voldoende eigen middelen, dan kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke financieringsspecialist met kennis van de recreatiebranche.