Skip links

Uit en toch thuis…

Wie zijn wij?

Bogers Chalets is van Winny Bogers en zijn vrouw Andrea. Als echte liefhebbers van de provincie Zeeland, willen zij met Bogers Chalets hun passie en liefde voor dit mooie stukje Nederland overbrengen op anderen: 

Typisch Bogers…

Unieke chalets aan de Zeeuwse kust

Betrouwbaar, persoonlijk en gastvrij

Totale ontzorging van A tot (verder dan) Z

Interieur- en stylingadvies

Kant en klare (turn-key) oplevering

Eigen meubelmakerij en schilderservice

Een breed scala van aanvullende diensten via geselecteerde partners

Bekijk de chalets

“Wij zijn dol op fietsen door de duinen, het maken van strandwandelingen en het simpelweg genieten van zon, zee en strand. Na deze activiteiten komen we heel graag thuis in ons eigen chalet. We zijn al twintig jaar thuis in Oostkapelle, waarvan vijftien jaar op camping In de Bongerd. Sinds tien jaar hebben we op dezelfde camping een eigen recreatiechalet. 

 

Omdat wij ook anderen deze unieke belevenis gunnen, zijn wij Bogers Chalets gestart. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en (her)inrichting van bestaande en nieuwe recreatiechalets aan de Zeeuwse kust. Wij bieden kopers daarnaast een totaalpakket aan services rondom het inrichten, verhuren en onderhouden van hun chalet. Zo zorgen we ervoor dat een recreatiechalet van Bogers Chalets met recht een plek is waar u zich ontspannen thuis voelt!”  

~ Winny Bogers