Skip links

Aangenaam! 

Ontmoet de mensen achter ons familiebedrijf: 

Winny  & Andrea Bogers

De grondleggers van Bogers Chalets. Winny is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarnaast stuurt hij de werkzaamheden in en rond de chalets aan. Zijn vrouw Andrea verzorgt samen met schoonzus Miriam de inrichting en styling van de chalets.

Vrijheid, onbezorgd genieten, thuiskomen op vakantie. Zo moet het hebben van een recreatiechalet aanvoelen, vinden wij. Daarom bieden we onze chalets instapklaar aan, maar ontzorgen we onze klanten ook ná aankoop zoveel mogelijk. Wij genieten ervan het anderen naar de zin te maken. Dat betekent goed luisteren naar wat de wensen zijn, maar ook vooruitdenken. We zijn trots op ons hechte team, waarin familieleden elkaar helpen en aanvullen om samen iets moois neer te zetten. Maar net zo onmisbaar zijn de bedrijven, dorpsgenoten, klusjesmannen en andere externe partijen waarmee wij vaak al jarenlang samenwerken. Zij zijn, samen met onze tevreden klanten, onze beste ambassadeurs.”

Mike Bogers

Is eigenaar en oprichter van MB Industrial Living. Daarnaast maakt hij voor Bogers Chalets diverse binnen- en buitenmeubels waarmee de chalets standaard worden ingericht. 

“Ik heb een passie voor handgemaakte, unieke meubels met een stoere look. Een belangrijk kenmerk van mijn werk is de combinatie van massief eikenhout met staal. Dit geeft ruimtes een warme en moderne uitstraling. Oog voor detail en materialen van hoge kwaliteit vormen de basis van elk artikel dat ik maak. Zo garandeer ik dat elk stuk origineel is en vele jaren meegaat.”   

 

Roy Bogers

Runt zijn eigen schildersbedrijf Roy Bogers Schilderwerken. Voor Bogers Chalets verzorgt hij het binnen- en buitenschilderwerk van de chalets.  

“Een chalet of woning aan de kust heeft extra te lijden door de inwerking van zout, zon en vocht. Om de levensduur van het schilderwerk te verlengen, ga ik zeer zorgvuldig te werk en gebruik ik kwalitatieve materialen. Zo hebben eigenaren minder onderhoud en blijft hun chalet er langer fris en verzorgd uitzien.” 

Miriam Lammers-Bogers

Miriam Lammers-Bogers heeft samen met echtgenoot Jan een bedrijf dat schapenleren meubels maakt en (her)stoffeert, Bogers Furniture.

Voor Bogers Chalets verzorgt Miriam, samen met schoonzus Andrea, de styling en inrichting van de chalets. “Eigenaren van een chalet brengen relatief veel tijd buiten door. Maar binnen mag het óók gezellig zijn.

Behalve sfeer creëren, willen we dat een chalet ruimtelijk en licht aanvoelt. Daarbij maakt de keuze van de meubels, maar ook een bepaalde kleur of behang op de muur, vaak het verschil.”