Skip links

Thuis aan zee 

Mensen kopen een chalet om uiteenlopende redenen. Als eigenaar kunt u natuurlijk heerlijk zelf genieten van uw chalet. Maar u kunt ook besluiten om uw chalet te verhuren. Het blijkt dat de meeste chaleteigenaren uiteindelijk kiezen voor een combinatie van zowel verhuur als eigen gebruik.  

Bekijk de chalets

Verwacht rendement bij verhuur 

Overweegt u om uw chalet te verhuren? Dan is het belangrijk dat u zich niet laat verleiden door de (vaak té) mooie praatjes van andere aanbieders. Het rendement is namelijk geheel afhankelijk van de periode waarin u wilt verhuren. Het mag duidelijk zijn dat verhuur tijdens de zomermaanden, de feestdagen en de weekenden in het voor- en najaar het meeste rendement oplevert. Maar wat als u er juist in die periode zelf wilt verblijven?  

Alle zorgen uit handen 

Wij rekenen u graag voor wat u, op basis van uw persoonlijke wensen, ongeveer aan rendement kunt verwachten. Zonder mooie praatjes maar gewoon open, eerlijk en transparant. Ook vertellen we u graag meer over de uitgebreide verhuurservice via onze gewaardeerde partner Vakantiezeeland.com. 

Stijgende markt voor verhuur 

Diverse onderzoeken wijzen uit dat het toerisme in Zeeland zich de komende jaren volop blijft ontwikkelen. Zeker nu ook Nederlanders de Hollandse kust hebben ontdekt. Tot 2030 wordt er in de kustgebieden zelfs een toeristische groei verwacht van +56%. Dat betekent ook een stijgende markt voor verhuur. In de onderstaande artikelen/video’s leest en hoort u hier meer over. 

Kerncijfers verblijfstoerisme Zeeland 2020  (bron: Kenniscentrum kusttoerisme)
Toeristisch toekomstbeeld Zeeland in 2030 (bron: Economische Impuls Zeeland)
Strategische agenda toerisme voor zeeland 2020-2030 (bron: provincie Zeeland)